Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Proteína
- 35.2 g
- Carbohidratos
- 11.9 g
- Grasa
- 185 g
- Grasas saturadas
- 65.9 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 346.8 mg
Recetas alternativas
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Poached eggs using blade cover
30 min