![Roast porchetta with fig macadamia stuffing Roast porchetta with fig macadamia stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cd676e7e5a7a72de4675a2a9d241fd6/Derivates/b0326d58df995d2bb8f33a1e6f8f3e2c33561cc6.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Proteína
- 35.2 g
- Carbohidratos
- 11.9 g
- Grasa
- 185 g
- Grasas saturadas
- 65.9 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 346.8 mg
Recetas alternativas
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Sticky pork belly with jasmine rice
1hod.
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Ciabatta olive sticks
2h 5 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1hod. 10min
Traditional Apple pie
1h 30min