Shredded Lamb ragù
TM6

Shredded Lamb ragù

4.9 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 200 g brown onion, cut into wedges
  • 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 150 g pancetta, cut into small pieces
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 sprigs fresh sage, leaves only
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • ¼ tsp dried chilli flakes
  • 2 dried bay leaves
  • 200 g dry red wine
  • 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 50 g tomato paste
  • 300 g tomato passata
  • 1 - 2 pinches white sugar
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • grated Parmesan cheese, to serve
  • cooked pasta of choice or side of choice (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2344.8 kJ / 560.4 kcal
Proteína
28.8 g
Carbohidratos
10.5 g
Grasa
42.6 g
Grasas saturadas
17 g
Fibra
2.8 g
Sodio
284 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas