Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g squid rings
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra to fry
- 2 tsp smoked paprika
- 350 g leek, trimmed, white part only, cut into slices
- 350 g capsicum, deseeded and cut into slices
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 500 g water, plus 2 tablespoons to fry
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 1 pinch saffron threads
- 500 g pipis
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1312.5 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 25.5 g
- Carbohidratos
- 30.8 g
- Grasa
- 8 g
- Grasas saturadas
- 1.5 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 422.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Shredded chicken 2-for-1
40min
Beauty booster smoothie
5 min
Mashed potatoes for two
30min
No fail mash potato
20 min
Chicken and Pork Adobo
40min
Boiled rice
25 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Potato pancakes
45min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Beef jerky
1h 50 min
Mushroom and kale risotto
55min