Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g squid rings
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra to fry
- 2 tsp smoked paprika
- 350 g leek, trimmed, white part only, cut into slices
- 350 g capsicum, deseeded and cut into slices
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 500 g water, plus 2 tablespoons to fry
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 1 pinch saffron threads
- 500 g pipis
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1312.5 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 25.5 g
- Carbohidratos
- 30.8 g
- Grasa
- 8 g
- Grasas saturadas
- 1.5 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 422.5 mg
Recetas alternativas
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Cottage pie
1h 30min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Beauty booster smoothie
5 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Apricot Chicken
35min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Spaghetti one bowl-ognese
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min