![Rosemary and eschalot gravy Rosemary and eschalot gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B9ED26F2-4942-4D08-B337-E789F3253FC0/Derivates/5B8902AB-4FF9-4CCC-88C1-288645B48237.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Inf. nutricional
- por 1 Complete recipe
- Calorías
- 2590 kJ / 615 kcal
- Proteína
- 5 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 60 g
- Grasas saturadas
- 30.5 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1913.8 mg
Recetas alternativas
Diane sauce
20min
Mushroom sauce
20min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24sa 30 dk
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min
Peppercorn sauce
20min
Traditional cocktail sauce
5min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Café de Paris butter
25min
Retro prawn cocktail
20min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Traditional gravy
25min