Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Proteína
- 10.8 g
- Carbohidratos
- 30.4 g
- Grasa
- 27.2 g
- Grasas saturadas
- 11.3 g
- Fibra
- 10 g
- Sodio
- 333.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Shakshuka
50min
Chipotle bean and corn salad
40min
Filo spinach slice
55min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.