Versiones compatibles
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g dried green lentils
- water, for soaking
Falafel
- 150 g brown onion, cut into halves
- 15 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 15 g fresh coriander leaves
- 3 tsp ground cumin
- 2 tsp ras el hanout (see Tips)
- 1 tsp salt
- 300 g olive oil, for shallow frying
Vegetables
- 200 g carrot, cut into pieces
- 300 g white cabbage, cut into pieces
- 400 g water
- 300 g sweet potato, cut into dice (1 cm)
- 300 g broccoli, broken into small florets
Dressing and assembly
- 200 g natural yoghurt
- 10 g honey
- 20 g lemon juice
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground white pepper, to taste
- 5 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 1 - 2 tbsp pomegranate arils (optional)
- 30 g fresh baby spinach leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1547.8 kJ / 368.5 kcal
- Proteína
- 19.1 g
- Carbohidratos
- 44.9 g
- Grasa
- 9 g
- Grasas saturadas
- 1.9 g
- Fibra
- 14.3 g
- Sodio
- 497.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45 min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Millet cashew stir-fry
30 min
Satay noodle salad
35min
Soba noodle and tofu salad
35min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Couscous tahini bowl
30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Falafel with beetroot hommus
20min