Dispositivos y accesorios
Lentil and mint salad
Prep. 15min
Total 3h 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
297.1 mg
Proteína
12.8 g
Calorías
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Grasa
16.1 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
26.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Viva la Vegan
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Colourful quinoa salad
40 Min