Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 35 g olive oil
- 200 g leeks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, diced (1.5 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 600 g whole rabbit, skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)
- 100 g water
- 15 g plain flour
- 200 g turnips, diced (1.5 cm)
- 200 g savoy cabbage leaves, cut in pieces
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)
- 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 1,5 cm)
- 500 g tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)
- 1 piece fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced
-
300
g fresh green peas
o bien frozen green peas, defrosted - 200 - 250 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2000 kJ / 478 kcal
- Proteína
- 34 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Grasa
- 13 g
- Grasas saturadas
- 2.7 g
- Fibra
- 14 g
- Sodio
- 1037 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin soup
35 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Creamy Pea Soup
40 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Festive Baguette
3h 45min
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Curried Butternut Cream Soup
35 Min