Versiones compatibles
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 70 g onion, halved
- 130 g leek
- 180 g mixed peppers, cut in 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g fresh button mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 100 g carrot, peeled, ends removed
- 150 g Emmental cheese, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh parsley, cut in pieces
- 150 g crème fraîche
- 40 g olive oil
- 50 g fresh baby spinach
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 pieces flour tortillas (approx. Ø 25 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1654.1 kJ / 395.3 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Carbohidratos
- 36.7 g
- Grasa
- 22.6 g
- Grasas saturadas
- 8.9 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 812 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pizza Margherita
2小时 10 分钟
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Ratatouille
40min
Spanish Rice
35min
Italian "Baked" Beans
1小时 15 分钟
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Vegetable soup
35min
Vegan Spanish Omelette
40min
Versatile smooth soup
45 Min