Dispositivos y accesorios
Tuna stew with potatoes
Prep. 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
37 g
Calorías
2051 kJ /
490 kcal
Grasa
27 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Spain
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Garlic mushrooms
20min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Chicken with almonds and raisins
30min
Stewed vegetables
45min
Pork with Spinach Lentils
20min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1h
Lentil and Pancetta Stew
1h