Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 300 g chicken fillets, cut in thin strips
- 20 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
- 30 g dried scallops, soaked to soften, smashed to shred
- 4 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
-
4
tbsp cornflour (starch)
o bien 4 tbsp water chestnut flour - 80 g glass noodles, soaked to soften, cut in 3 cm strips
- 20 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 2 pinches white pepper powder
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil
- 1 - 2 tbsp black vinegar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 539 kJ / 129 kcal
- Proteína
- 10 g
- Carbohidratos
- 11 g
- Grasa
- 5 g
- Grasas saturadas
- 1 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 127 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Buddha's Delight
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Dried Shrimp Sambal
55min
Shallot Oil
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2sa 5 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min