![Buddha's Delight Buddha's Delight](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6246951d-3f15-456f-bec5-5bb172fa1a8e/Derivates/97146e95-ba7c-403b-a346-ccbe41b822c3.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
o bien 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
o bien 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (opcional)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1271 kJ / 316 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 16 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 872 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Shallot Oil
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Yam Rice
45 min
Sesame Crème
10 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
White Radish Pork Rib Soup
3h