Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
o bien 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
o bien 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (opcional)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1271 kJ / 316 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 16 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 872 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mapo tofu
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Yam Rice
45 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Shallot Oil
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min