Dispositivos y accesorios
Korean Ginseng Chicken
Prep. 10min
Total 1h 10min
5 portions
Ingredientes
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (opcional)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
105 g
Calorías
4523 kJ /
1081 kcal
Grasa
50 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Chicken Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Braised pork belly
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Authentic Meat Floss
1h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min