Dispositivos y accesorios
Spiced lamb roast (MEATER+®)
Prep. 20min
Total 29h 50min
12 portions
Ingredientes
-
olive oil1 tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
brown onion cut into quarters250 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste120 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into quarters2
-
salt1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
430.2 mg
Proteína
45.2 g
Calorías
1625.5 kJ /
387 kcal
Grasa
22.2 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
9.2 g
Carbohidratos
4.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
MEATER+®
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tandoori chicken
45min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Tandoori chicken
45min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Spiced lamb roast
29h 50min
Chicken tikka masala
1h 10min
Tandoori chicken
1h 35min
Texas-style lovely legs
4h
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1h 30min
Vindaloo pork
5h 10min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min