Dispositivos y accesorios
Everyday gourmet butter
Prep. 5min
Total 35min
140 g
Ingredientes
Butter
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
chilled water1000 g
Flavouring
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves5 sprigs
-
fresh thyme leaves only or 1 tsp dried thyme2 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
smoked salt or salt of choice, to taste2 - 3 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 140 g
Sodio
695 mg
Proteína
13.7 g
Calorías
8741.2 kJ /
2089.2 kcal
Grasa
222.6 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
138.1 g
Carbohidratos
20.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Citrus salt
35min
Chocolate Fudge Cake
Ninguna valoración
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Taco Seasoning
5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Traditional gravy
25min
Lime and ginger dressing
30min
Herb and garlic dip
5min
Vanilla paste
10min
Cranberry and rosemary chutney
40min