Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Carbohidratos
- 20.8 g
- Grasa
- 51.1 g
- Grasas saturadas
- 22.9 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 637.4 mg
Recetas alternativas
Pulled pork burgers
4h 20min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Mushroom sauce
20min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3ωρ. 15 λεπτ.
Traditional gravy
25min
Garlic prawns
25min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.