Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Proteína
- 68 g
- Carbohidratos
- 22.4 g
- Grasa
- 30.4 g
- Grasas saturadas
- 6.6 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 657.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Beef stroganoff
35 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Caprese hasselback chicken
40min
Beef ragu
1h 25min
Meatballs with tomato sauce
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Chicken cacciatore
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Lamb and feta meatballs
30min