![Lamb fillets with pink peppercorn sauce Lamb fillets with pink peppercorn sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBEC4641-39E3-452F-8504-F56A8834200E/Derivates/68D415E7-A98F-433B-A149-11ECEA1E530C.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Proteína
- 29 g
- Carbohidratos
- 12.8 g
- Grasa
- 29.3 g
- Grasas saturadas
- 14.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 316 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Beef ragu
1h 25 min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Beef stroganoff
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Beef "Burgundy"
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min