Versiones compatibles
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2855 kJ / 683 kcal
- Proteína
- 30 g
- Carbohidratos
- 56 g
- Grasa
- 37 g
- Fibra
- 8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.