Dispositivos y accesorios
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Prep. 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
shallots halved60 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
baby plum tomatoes halved16
-
lemon thinly sliced1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
580 mg
Proteína
40 g
Calorías
2085 kJ /
499 kcal
Grasa
23 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in Minutes
30 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min