Dispositivos y accesorios
Pollock and Spinach Lasagne
Prep. 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
pollock fillets sliced (1 cm)500 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil drained30 g
-
frozen chopped spinach thawed, drained300 g
-
ground black pepper¾ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
plain flour70 g
-
milk650 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets12
-
mozzarella sliced (5 mm)120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
35.7 g
Calorías
2066 kJ /
494 kcal
Grasa
18 g
Carbohidratos
47.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
WHITE FISH
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Shakshuka
50min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Salt Cod Fritters
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min