Dispositivos y accesorios
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Prep. 10min
Total 1h 30min
2 portions
Ingredientes
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
752 mg
Proteína
58 g
Calorías
3793 kJ /
907 kcal
Grasa
66 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
32 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Calendar 2022
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Spanish Brunch
1 godz. 15 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Onion Soup
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min