Dispositivos y accesorios
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Prep. 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11.3 g
Calorías
951 kJ /
227 kcal
Grasa
17.9 g
Carbohidratos
5.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dining in with Friends
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Crab Tart
2 godz. 30 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Béarnaise Sauce
20 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min