Dispositivos y accesorios
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Prep. 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11.3 g
Calorías
951 kJ /
227 kcal
Grasa
17.9 g
Carbohidratos
5.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dining in with Friends
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Smoked Mackerel Pâté
55min
Rum Babas
3h 45min
Tartare Sauce
10min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Beurre Blanc
20min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h