Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Hollandaise Sauce
- 15 g water
- 30 g lemon juice
- 225 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
Salmon, Asparagus and Rice
-
30
g coriander leaves
o bien 30 g fresh parsley leaves - 1 lemon, thin peelings of zest only
- 285 g jasmine rice
- 1000 g water
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
-
340
g green asparagus
o bien 340 g broccoli florets - 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
- 1 Tbsp lemon juice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3778 kJ / 903 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 62 g
- Grasa
- 58 g
- Grasas saturadas
- 32 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 672 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Dauphinoise Potatoes
50min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min