Dispositivos y accesorios
Drunken Herbal Prawns
Prep. 5min
Total 4h 55min
6 portions
Ingredientes
-
medium-sized prawns deveined and patted dry with paper towels800 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh ginger cut in thin strips3 cm
-
water150 g
-
black rice vinegar (opcional)10 g
-
Chinese red dates rinsed and pitted10
-
dang gui (Chinese angelica root) cut in slices10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften1 tbsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1982 mg
Proteína
24 g
Calorías
878 kJ /
210 kcal
Grasa
2 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Reunion Dishes
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rice Wine Chicken
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Taiwanese three cup chicken
20min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h