Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 40 g shallots
- 10 g old ginger, cut in thin slices
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 20 g cooking oil
- 600 g whole chicken legs, (approx. 2 legs), preferably kampung chicken, cut in pieces (4-5 cm)
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 500 g water
- 3 dried scallops, large-sized, soaked to soften
- 6 abalones, small-sized, soaked and cleaned (see tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tsp salt
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 1100 g chicken stock
- 200 g dried sea cucumbers, soaked to soften and cleaned, cut in pieces
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g broccoli florets, boiled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 686 kJ / 164 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 7 g
- Grasas saturadas
- 1 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 1527 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Teochew Seafood Porridge
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chicken porridge with century egg
30min
Stir Fried Whole Fish
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1sa 5 dk
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Tomato-egg soup
20min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min