Dispositivos y accesorios
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Prep. 5min
Total 3h 15min
5 portions
Ingredientes
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
119 mg
Proteína
25 g
Calorías
883 kJ /
211 kcal
Grasa
11 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Yam Abacus
20min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Braised pork belly
55min
Yam Rice
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min