Dispositivos y accesorios
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
Prep. 5min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
-
chicken thigh fillets (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
toasted sesame oil2 tbsp
-
red glutinous rice wine4 tbsp
-
old ginger cut in slices20 g
-
red glutinous rice wine dregs (ang chow)100 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
767 mg
Proteína
33 g
Calorías
2220 kJ /
530 kcal
Grasa
38 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
9 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourishing Confinement Food
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pork Balls
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Yam Rice
45min
Braised Yee Mee
30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min