![Sous-Vide Osso Buco Sous-Vide Osso Buco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00d006c6-59be-44fd-aefd-3cb21bd5dd5a/Derivates/18208ba5-edd7-40f7-8553-c536d3f58867.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 28.8 g
- Grasas saturadas
- 7.3 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 0.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Crêpes Suzette
1 Std. 20 Min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12ωρ. 45 λεπτ.
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 Std.
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2u. 45min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Tuna Tartare
40 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1hod.