Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 28.8 g
- Grasas saturadas
- 7.3 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 0.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Ninguna valoración
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Ninguna valoración
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min