Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Prep. 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
1291 kJ /
309 kcal
Grasa
15 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Garlic Chicken
30 dk
Pineapple Teriyaki Salmon
30 dk
Beef and Broccoli Sauté
30 dk
Huli Huli Chicken Skewers
50 dk
Beef Short Rib Chili
1sa 25 dk
Korean Beef Bowl
1sa
Korean Beef Sauté
1sa 25 dk
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 dk
Orange Herb Chicken and Rice
50 dk
Kung Pao Chicken
1sa 5 dk
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4sa 35 dk
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1sa 30 dk