Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Prep. 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
1291 kJ /
309 kcal
Grasa
15 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Jersey Beef
30min
Lemon Garlic Chicken
30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Sous-vide Steak
1h 30min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Three Egg French Omelet
30min
Garlic Shrimp
35min
Salisbury Steak TV Dinner
1h