Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut into pieces
- 80 g butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
- 1 tsp aniseed seeds
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1704.3 kJ / 405.8 kcal
- Proteína
- 39.8 g
- Carbohidratos
- 17.9 g
- Grasa
- 18 g
- Grasas saturadas
- 11 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 394.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Asian-style fish fillets
30min
Stuffed tomatoes
50 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min