Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, stems and leaves only
- 2 ½ cm piece fresh lemongrass, white part only
- 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 lime, zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved
- 1 tsp sesame oil
- 600 g white fish fillets (see Tip)
- 1 tsp salt, plus extra to season
- freshly ground pepper, to season
- 400 g jasmine rice
- 1000 g water
- 500 g mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices
- fresh bamboo shoots (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1659.1 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 37.5 g
- Carbohidratos
- 41 g
- Grasa
- 7.2 g
- Grasas saturadas
- 2.1 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 733.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Beetroot salad
10 Min
Chicken cacciatore
50 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 Std. 30 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Smoky chicken thighs
2 godz. 10 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Chicken velouté meal
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Spiced cauliflower pilau
20 min