Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Proteína
- 43.2 g
- Carbohidratos
- 13.9 g
- Grasa
- 23.3 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 610.2 mg
Recetas alternativas
Cabbage rolls
1h 50min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Chicken cacciatore
50min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Ninguna valoración
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Turmeric fish
30min
Salmon en croute
50min
Simple steamed salmon
30min