Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Proteína
- 52.2 g
- Carbohidratos
- 8.8 g
- Grasa
- 27 g
- Grasas saturadas
- 13.5 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 914.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Pork fillet with mustard
35min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min