Dispositivos y accesorios
Rice salad
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
eggs whole2
-
zucchini cut into small cubes280 g
-
carrots cut into small cubes120 g
-
frozen green peas100 g
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
brown rice250 g
-
pitted black olives whole or cut into halves100 g
-
pickled cucumbers cut into slices (optional)100 g
-
canned tuna in oil (pre-drained weight), drained, broken into pieces185 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
vinegar or lemon juice1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters7
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1489.3 mg
Proteína
23.7 g
Calorías
2012.4 kJ /
479.1 kcal
Grasa
17.6 g
Fibra
6.5 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
53.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
183 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beetroot salad
10min
Chicken velouté meal
40min
Butter chicken
55min
Poached eggs
25min
Lemon cake
2h
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower gratin
1h
Potato cakes
45min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Classic mushroom risotto
30min