Dispositivos y accesorios
Prawn tacos with avocado lime sauce
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Taco shells
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)120 g
-
dried basil½ tsp
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
Avocado lime sauce
-
fresh coriander leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)1 bunch
-
mayonnaise (see Tips)80 g
-
freshly squeezed lime juice1 - 2 tbsp
-
avocado flesh only½
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
garlic clove1
-
long red chilli trimmed and deseeded, if preferred1
-
extra virgin olive oil20 g
Assembly
-
medium raw prawns peeled and deveined350 g
-
taco seasoning (see Tips)1 - 2 tsp
-
iceberg lettuce shredded or 100 g red cabbage¼
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1129.7 mg
Proteína
30.1 g
Calorías
1807.2 kJ /
430.3 kcal
Grasa
32.5 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
8.8 g
Carbohidratos
2.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Guacamole
10min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Thai beef salad
1h 15min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Tuna avocado bowl
45min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Beef tacos
25min