![Spicy eggs with tomato sauce Spicy eggs with tomato sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76382C16-1FD5-4B0F-BBEC-2227B492EFD2/Derivates/6CB4C60C-AE5E-4D62-9FEA-619E2E0436B7.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tomato sauce
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 1 - 2 tsp white sugar, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
Spicy eggs
- oil, for greasing
- 4 eggs
- 8 pinches dried chilli flakes
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g boiling water
- labne, to serve (optional - see Tips)
- flatbreads, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1186.1 kJ / 282.4 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 18 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasas saturadas
- 4.8 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 487.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Asian-style mussels
30 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Mango rice
35 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Fennel digestive
30 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Hazelnut banana bread
1h 15 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Grilled eggplant dip
2h
Prawn saganaki with feta
35 min