Versiones compatibles
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Proteína
- 13.2 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 67.1 g
- Grasas saturadas
- 20.9 g
- Fibra
- 10 g
- Sodio
- 1531.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Vegetable soup
35 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Creamed spinach
15 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Zucchini soup
25 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min