![Nyonya Fish Maw Soup Nyonya Fish Maw Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/196a5dcc-d033-4131-8f95-05d7f0bd00ae/Derivates/839d8642-0385-4d17-a43b-be0f9434b4e5.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Prawn meatballs
- 100 g minced pork
- 150 g fresh prawn flesh
- 30 g water chestnuts, peeled
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp white pepper powder
- ½ tsp sesame oil, dark (roasted)
- 1 tsp cornflour (starch)
Soup base
- 1500 g water
- 2 tsp chicken stock powder
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 300 g cabbage, cut into 4 cm squares
- 50 g fried fish maws, soaked to soften, cut into 5 cm length (see tip)
- 1 sprig fresh coriander
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 527 kJ / 126 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 4 g
- Grasas saturadas
- 1 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 515 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30 min
Homemade Fish Ball Soup
2h