Dispositivos y accesorios
Braised Rice Wine Fish
Prep. 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
245 mg
Proteína
38 g
Calorías
1912 kJ /
457 kcal
Grasa
28 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourishing Confinement Food
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Ginger sesame oil chicken
25min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min