Dispositivos y accesorios
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
Prep. 10min
Total 1h 50min
5 portions
Ingredientes
-
dried pig tendons soaked overnight5 - 6
-
water2200 g
-
fresh ginger smashed30 g
-
spring onions cut in halves2 stalks
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
shallots60 g
-
garlic cloves with skin, smashed4
-
star anise1
-
cloves2
-
soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)400 g
-
light soy sauce30 g
-
30 g date carameldark soy sauce30 g
-
lump sugar10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves5
-
salt adjust to taste1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1180 mg
Proteína
19 g
Calorías
837 kJ /
200 kcal
Grasa
8 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Lemon Chicken
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Spring onion pork ribs
1 Std.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min