Dispositivos y accesorios
Chai Buey
Prep. 5min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
garlic cloves8
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
fresh tomatoes cut in quarters350 g
-
dried chillies deseeded12
-
dried tamarind pieces (asam keping)10 g
-
cooking oil30 g
-
Chinese mustard greens (head mustard), trimmed750 g
-
water400 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought20 g
-
sugar10 g
-
roasted pork cut in cubes (2 cm)400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
660 mg
Proteína
15 g
Calorías
703 kJ /
168 kcal
Grasa
9 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Buddha's Delight
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Yam Rice
45min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min