Dispositivos y accesorios
Versatile chunky soup
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 - 25 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
50 g frozen green peasmixed frozen vegetables (opcional)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
½ - 1 tbsp soy saucesalt½ - 1 tsp
-
dried pasta for soup60 - 80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
670 kJ /
160 kcal
Grasa
5 g
Fibra
3.8 g
Carbohidratos
20 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Versatile smooth soup
45 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Mashed potatoes
50 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Penne pasta with tuna
35 min
Cream of chard soup
35 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min