Dispositivos y accesorios
Carrot and Parsnip Mash
Prep. 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
shallot quartered1 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)16 oz
-
parsnips cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
156.4 mg
Proteína
1.5 g
Calorías
307.1 kJ /
73.4 kcal
Grasa
0.3 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
17.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Veggie Table
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Leeks
25min
Steamed Cauliflower
25min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Kedgeree
45min
Basic Vegetable Soup
50min
Leek and Potato Soup
40min
White Bean and Feta Dip
5min
Cauliflower Gratin
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min