Dispositivos y accesorios
Carrot and Parsnip Mash
Prep. 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
shallot quartered1 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)16 oz
-
parsnips cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
156.4 mg
Proteína
1.5 g
Calorías
307.1 kJ /
73.4 kcal
Grasa
0.3 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
17.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Veggie Table
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Vegetable Soup
35min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Steamed Leeks
25min
Steamed Cabbage
25min
Carrot Ginger Soup
20min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Kedgeree
45min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Lemon Risotto
30min