![Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC19EDFF-F9F5-45D8-80A6-83DA99C08C82/Derivates/FDAB290C-5650-4585-9374-F950ED18F593.jpg)
Versiones compatibles
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
o bien 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
o bien 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1590 kJ / 380 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Carbohidratos
- 65.6 g
- Grasa
- 9.2 g
- Fibra
- 3.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Sautéed vegetables
15 Min
Gnocchi tricolore
35min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Pumpkin Risotto
50 Min
Lemon Garlic White Rice
35min
Savoury crêpes
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min