Versiones compatibles
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 956 kJ / 228 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 10 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45min
Blitva
35min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min