Dispositivos y accesorios
Mushroom Parmentier
Prep. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Gratin
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
ground almonds30 g
-
breadcrumbs30 g
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh wild mushrooms sliced500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Potato Purée
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces (2 cm)600 g
-
whole milk300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.01 g
Calorías
1272 kJ /
304 kcal
Grasa
19.37 g
Fibra
3.84 g
Carbohidratos
22.46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meat-free
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Lentil Moussaka
2h 20min
Portuguese Leeks
45min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min