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Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Orange and thyme glaze
- 2 oranges, peel (no white pith) and reserve juice
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh thyme, leaves only
- 40 g honey
- 10 g Dijon mustard, gluten free
Turkey
- 2500 g turkey buffe, thawed
- 500 g water, plus extra if needed
Cherry and cranberry sauce
- 4 pieces orange peel, no white pith
- 20 g brown sugar
- 300 g black cherries, pitted and frozen
- 50 g dried cranberries
- 100 g freshly squeezed orange juice
- 30 g red wine vinegar
- 60 g water
Gravy and vegetables
- 1 tsp cornflour
- water, as required (for a total of 300 g)
- 500 g Dutch baby carrots, trimmed
- 500 g fresh green beans, trimmed
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp lemon juice
- ground black pepper, to taste
- fresh thyme, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1620 kJ / 389 kcal
- Proteína
- 36.9 g
- Carbohidratos
- 19.7 g
- Grasa
- 16.8 g
- Grasas saturadas
- 5.4 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 512 mg
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