Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Carbohidratos
- 31.6 g
- Grasa
- 44.6 g
- Grasas saturadas
- 28.4 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 306.8 mg
Recetas alternativas
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Plum and cherry paste
5h 15min
Filo spinach slice
55 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Cheese and spring onion galette
1h 15 min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Mushroom tart
50 min
Mushroom croustade
1sa 35 dk
Leek and ham tart
1h 55min
Ham and zucchini quiche
1h 45 min