Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Potato salad
- 800 g potatoes, peeled and cut into quarters (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 500 g water
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- ½ red capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
Chilli raita
- 1 Lebanese cucumber, cut into halves lengthways, deseeded and cut into thirds
- 1 tsp salt
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 250 g Greek-style natural yoghurt
- 3 pinches dried chilli flakes
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 2 pinches ground black pepper
- dried chilli threads (optional - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 6 portions
- Calorías
- 5297 kJ / 1261.2 kcal
- Proteína
- 58.1 g
- Carbohidratos
- 176.3 g
- Grasa
- 23.9 g
- Grasas saturadas
- 8.4 g
- Fibra
- 47.8 g
- Sodio
- 2673.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Asian chicken noodle salad
45min
Rendang curry
30min
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15 min
Satay noodle salad
35 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Raw cauliflower tabouli
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Asian cucumber salad
10 min
Caribbean curry
40min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h